0,00 лв. 0
Количка

Нямате артикули в количката.

Най-сигурните столчета за кола вече са още по-достъпни

Фондация „Деца на борда" и tbi bank и сключиха партньорство, посветено на повишаване на осведомеността и безопасността на децата в автомобила и на пътя в България. Вече всеки родител, който желае да закупи детско столче за кола, осигуряващо максимална безопасност на неговите деца, може да го направи чрез методите за разсрочено плащане на банката в нашия Център за детска безопасност на пътя в София или в онлайн магазина ни.

През последното десетилетие в ЕС над 6 000 деца под 14-годишна възраст са загинали в пътни инциденти, като половината от тях са били пътници. В България само през 2023 година загиналите деца-пътници са 23, а ранените са 721. Освен това, проучване на ДАБДП показва, че 40% от децата извън населените места в страната се превозват необезопасени, а при 60% от тези, които са обезопасени по някакъв начин, това е направено грешно.

Покупката на детско столче за кола, което е преминало успешно най-тежките краш тестове, може да се окаже непосилен разход за много родители.

Темата за детската безопасност на пътя е жизненоважна за обществото и затова от tbi не се поколебахме да обединим сили с фондация „Деца на борда”, за да може всяко дете да пътува защитено. Това партньорство подчертава нашия ангажимент към по-безопасно и отговорно бъдеще за всички.

Христо Колев, ръководител „Е-търговия” за България в tbi bank

Основната и най-важна функция на столчето за кола е да предпази живота на детето ни в случай на инцидент на пътя. Ето защо при избора му най-важното нещо, което трябва да имаме предвид, е безопасността, която то осигурява. Затова и цената не следва да бъде водеща при избора на детско столче за кола. Разработването на качествени столчета, е свързано с разработване на нови технологии, качествени материали и проучвания от специалисти, което неминуемо води до по-висока цена.

Милена Захариева, съосновател на Фондация Деца на борда

Ние вярваме, че всяко дете заслужава да пътува максимално безопасно.

Затова сме щастливи, че благодарение на tbi можем да предложим възможност за всички семейства да осигурят максимална безопасност на децата си, без да натоварват бюджета си и без да се налага да правят компромиси.

Защото безопасността на деца не трябва да бъде привилегия за тези, които могат да си я позволят.

Радослава Митрова, съосновател на Фондация Деца на борда

Купи с кауза от Деца на борда

Помагаме на родителите

При нас получавате единствено съвети за максимална безопасност, защото детето ви не заслужава нищо по-малко

Осигуряваме сигурност

Винаги бихме ви предложили само онези столчета, в които бихме возили собствените си деца

Подкрепяте каузата

Когато купувате от нас, подпомагате усилията ни за нулева детска смъртност на пътя в България
All rights reserved © 2024 Деца на борда | Create & Design by ND SOFT