За нас


Нашата мисия е да направим детската безопасност, особено на пътя, значима, разбираема и приложима във всяко семейство и от всеки член на обществото.
Ние сме Милена и Ради – две приятелки, неразделни от раждането на децата ни до сега. Момчетата ни са на по 5 години, а малката дъщеричка на Ради е на 2.

Тъй като и двете живеем в София и винаги тичаме по задачи, от момента на изписването от родилния дом, децата ни са ежедневно в колата. Именно затова, откакто сме започнали да се подготвяме за родителството, много четем за детската безопасност в автомобила и отделяме много време на избора на подходящите столчета за всеки етап от живота на децата ни.

Започнахме да забелязваме наоколо много деца, които се возят в колата без столче, без колан, тичат между седалките, седят в скута на шофьора или някой от пасажерите, или пък са в столчета, но неправилно поставени, много облечени и т.н.

Ето защо, с времето и множеството въпроси, на които сме отговаряли всеки път, когато някой види децата ни да се возят обратно на движението (да, всеки от тях все още се вози обратно на движението!), решихме да опитаме да помогнем на повече родители в избора на детско столче и правилната му употреба.

Така се роди ДЕЦА НА БОРДА – инициатива, в която вярваме с цялото си сърце, защото знаем, че ако родителите са наясно колко е важно да возят децата си правилно, никога не биха ги возили по друг начин.

С ДЕЦА НА БОРДА искаме да Ви призовем никога да не возите децата си извън столче или без колани, защото знаем, че това застрашава живота им. Готови сме да отговорим на всичките ви въпроси и да Ви консултираме при избор на столче и правилното му поставяне.