0,00 лв. 0
Количка

Нямате артикули в количката.

Бустерно столче с облегалка

Автоматичен консултант - бустер с облегалка
 

Бустерните столчета се ползват само по посока на движението и нямат собствени колани – при тях детето се закопчава с автомобилния колан.

Затова е важно да следите за правилното му позициониране.

Бустерите с облегалка спомагат за правилното позициониране на колана и предпазват при страничен удар.Също така поддържат добре главата на детето и осигуряват комфорт при сън.

По-големите деца, които са израснали бустера с облегалка, могат да пътуват в бустерна седалка без облегалка, ако са под 150 см.
 
Някои модели бустери имат допълнителен водач за автомобилния колан, който се намира между краката на детето. Той предотвратява изхлузването на детето и гарантира правилното позициониране на колана, като ограничава възможността за вдигането му към корема.

Когато детето ви пътува в бустер е много е важно предпазният колан да НЕ минава под мишницата, зад гърба или през корема на детето. Това може да доведе до сериозни наранявания на вътрешните органи в случай на рязко спиране или катастрофа. Бустерните столчета с облегалка най-често имат водачи за колана, но е важно родителите винаги да проверяват дали предпазният колан е поставен правилно и да го затегнат добре след като бъде закопчан.

 
Как да изберете бустер? Прочетете повече ТУК
 

Автоматичен консултант

Kакъв тип столче за кола е най-подходящ за Вашето дете. Попълни и разбери:

Този автоматичен консултант за избор на столче за кола е направен от Деца на борда/ Kids on Board с помощта на Krasimir Markov - Staff Engineer @VMware.

Помагаме на родителите

При нас получавате единствено съвети за максимална безопасност, защото детето ви не заслужава нищо по-малко

Осигуряваме сигурност

Винаги бихме ви предложили само онези столчета, в които бихме возили собствените си деца

Подкрепяте каузата

Когато купувате от нас, подпомагате усилията ни за нулева детска смъртност на пътя в България
All rights reserved © 2024 Деца на борда | Create & Design by ND SOFT